O nama

Preko 40 miliona metara kablova je kompanija “ TJ MAXIM“ d.o.o. isporučila u sve značajnije objekte u Srbiji i Crnoj Gori. Ova metraža je dovoljna da se obmota obim Zemlje po Ekvatoru.

Od 2001. godine kada je preduzeće osnovano, TJ Maxim je jedan od vodećih distributera bezhalogenih i teškogorivih kablova na domaćem regionalnom tržištu. Naše iskusno osoblje poseduje tehničku ekspertizu, poznavanje industrije i primene, kao i informacije o proizvodima koje će pomoći vašem osoblju u odabiru najboljeg kabla iz našeg opsežnog asortimana.

Kao zvanični zastupnik „Elka kabeli“, vodeće hrvatske kompanije za proizvodnju kablova u regionu, osim pouzdanih proizvoda i širokog asortimana, bitno je da naglasimo da posedujemo sve sertifikate nadležnih institucija, kao i da garantujemo brzu i kvalitetnu isporuku budući da robu isporučujemo sa sopstvenog lagera.

Posebno zadovoljstvo nam je da se pohvalimo brojem klijenata koji su nam kroz godine ukazivali, i nastavljaju da nam ukazuju svoje poverenje. TJ Maxim je u svojoj dugačkoj listi referenci kao snabdevač učestvovao u mnogobrojnim projektima kao što su stambeni i poslovni kompleksi, sportski objekti, zdravstveni i objekti za javnu namenu, prodajni i tržni centri, fabrike i hoteli.

Dozvolite da i vama dokažemo svoj kvalitet i da na obostrano zadovoljstvo ostvarimo uspešnu saradnju!

Vaš ekspert za kablove,
TJ Maxim

p

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
08:00 - 16:00

Adresa

Grmeč 1, Nova 18b,
11080 Zemun